hout met houtworm gaten

Last van houtwormen ?

Laat ze bestrijden!

Voer hieronder uw postcode in en vind een houtwormbestrijder bij u in de buurt.

Houtworm professioneel laten bestrijden

Houtworm dient professioneel te worden behandeld, want de schade die houtwormen op lange termijn kunnen aanrichten, is heel sluipend, maar wel uiterst destructief.

Meldpunt houtworm zal eerst een onderzoek doen naar de situatie bij u ter plaatse. Gegeken wordt naar de omvang van het probleem en om welk soor houtworm het gaat. Aan de hand hiervan wordt de juiste behandeling gekozen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten, die op een dusdanige manier worden toegepast dat mens, milieu en (huis)dier er zo min mogelijke schade van ondervinden.

Na het bestrijden zal het enige tijd, tot een jaar, duren totdat de houtworm volledig verdwenen is. De aanwas van nieuwe houtworm zal echter gestopt worden, waardoor de houtworm langzaam maar zeker compleet zal afsterven en niet meer terugkomt.

Let er op dat u in elk geval zo snel mogelijk in actie komt, wanneer u vermoedt dat er bij u een houtwormplaag gaande is. Gemaakte schade valt namelijk in negen van de tien gevallen uitsluitend te herstellen door het vervangen van het aangetastte hout, wat vaak inhoudt dat uw vloeren open zullen moeten. Dus ook hier geldt: Beter voorkomen, dan genezen!

Bestrijdingen van Meldpunt Houtworm kennen een garantietermijn van 5 jaren. Deze is overdraagbaar bij verkoop van het huis, mits het bewijs bewaard wordt.

Voor meer informatie over de procedure en gebruikte middelen, klik hier.